Идеальний викладач для студента


Картинки по запросу Profesor
 «Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель.»                                                  
 (Л.Н.Толстой)


      На мою думку щоб стати хорошим викладачем треба перш за все бути хорошою, доброю ,чесною, справедливою людиною.

Похожее изображение
Професія викладача найважча. Адже виховання та навчання молодого покоління це дуже непросто  Викладач як актор, чарівник повинен зацікавити зробити матеріал лекції  доступним для кожного і при цьому зробити це швидко. На його уроках ти ніби переносишся у цікавий світ науки. При чому найскладніший  та найнудніший матеріал ти пізнаєш по новому доступніше цікавіше. Якщо це викладач точних наук такі як математика фізика він повинен не тільки володіти аналітичним  складом розуму а вміти навчити , передати знання студентам, зробити найважчий матеріал доступним для кожного.  Причому  всі студенти різні хтось швидко розуміє а комусь потрібно повторити декілька разів у цьому разі викладач має застосувати  індивідуальний підхід до кожного і це дуже важко.
Картинки по запросу

     Викладач не має бути підкупний і відноситися до всіх він має однаково. Він має індивідуально підходити до кожного адже всі студенти або в школі учні різні.  Викладач має бути сучасним адже час іде все змінюється і з ним покоління. Цікавитися всім новим. Намагатися робити уроки  або лекції цікавими (на словах це дуже легко але коли стикаєшся з цим це дуже важко). Викладачами не народжуються ними стають. Адже щоб їм стати треба пройти дуже багато. Від навчання до довгої практики. Причому якщо щось пропустив далі переходити неможна. Від А до Я. І найголовніше треба бути просто хорошою доброю життєрадісною людиною .Тільки так на мою думку можна стати ідеальним викладачем. 
          У своєму житті я думаю кожному необхідно мати ідеального викладача адже в сучасному світі є багато вчителів якім просто нецікаво займатися цією справою адже їхня заробітна плата дуже і дуже маленька .і за це шкода. Вони і хотіли б цим займатися але для життя цих грошей недостатньо.  Але є і ті які просто люблять свою роботу , люблять своїх учнів, відповідально ставляться до своєї роботи, їх нажаль одиниці. Але якщо ж в вашому житті були такі викладачі вважайте себе щасливою людиною.
     В моєму житті були такі викладачі, вони захоплювали мене своїм предметом, допомагали мені у будь-якій ситуації    Я їх  ніколи не забуду, адже вони заклали мені міцний фундамент знань який мені зараз  дуже допомагає. Вони ставилися до мене як до друга завжди були раді допомогти якщо мені потрібна була якась порада чи допомога .

Картинки по запросу ушинский
      Відомі люди, досягли свого успіху своїми зусиллями своєю власною працею. Такими талановитими геніальними людьми були К .Брюлов , Ушинський,  Джон Дьюи, і так далі . Всі вони були педагогами. Найулюбленіший мій педагог це  Ушинський Костянтин Дмитрович він не тільки був російським педагогом, основоположником російської педагогічної науки яка до нього просто не існувала в Росії а й зробив переворот, фактично  революцію в педагогічній практиці.

 І все такі вчитель це по-перше приклад для інших, це психолог який вміє  зацікавити ,  зробити  так  ,  що  учень  закохається у  цей  предмет, у цю науку  .
     Потрібно на  практиці  показати що наука  для  людини   корисна , а  це   набагато  складніше ніж  сухі  цифри   та формули  з нудними  законами. Гарний  викладач завжди   привертає  увагу  і має   повагу серед  учнів або студентів. І найголовніше. Викладач повинен отримувати гідну зарплатню. Згідно його вмінню навчати

Похожее изображение
   Підводячи підсумки можна зробити висновок  що професія викладача не така легка як здається. Ідеальним викладачем може стати не кожний адже треба мати як згадуються вище відповідні здібності, терпіння, розуміння треба володіти на відмінну предметом який ти викладаєш і доступно пояснити це студенту або  у школі учню і т д.
       

Комментарии